Faaborg Fortællescene

I år er det 6. år med Faaborg Fortællescene.

Og i år ligger forestillingerne d. 19. og 26/9 og d. 17. og 24/10. Alle dage fra 15 – 16.30, og ud over fortællingerne, får du også en kop kaffe med. Vi har jo lagt arrangementerne lige i kaffetiden.

Det foregår på ‘Det gamle bibliotek’ i Grønnegade i Faaborg.

Der er plads til 57 (i følge gældende Coronaregler), hvilket er lidt færre end vi plejer at kunne lukke ind. Derfor har vi besluttet at gøre det muligt at bestille billetter:

Billetter kan bestilles ved at indbetale 75 kr. på mobilepay tlf.nr. 30241958 – Husk at skrive, hvilken forestilling, du køber billet til.

Forestillingerne tager udgangspunkt i jubilæerne for genforeningen og for befrielsen.

Det er blevet til fire markante forestillinger med overskrifterne: Flugten, Fronten, Fjenden og Freden.

19/9: Fjenden

Helle Asmild og Esther Rützou, fortæller historier om flugt – fra Syrien til Danmark og fra Faaborg til Sverige.

26/9: Fronten

Kari Brinch og Thomas Kirk tager publikum med til fronten – med alvor, og med humor.

17/10 kl. 15: Fjenden

Esther Rützou og Aske Ebbesen vender fjendebegrebet på hovedet – med fortællinger om modstandsmanden fra Fyn, der tilgav sin stikker, og myter om fjendskab, der også rummer venskab.

24/10 kl. 15: Freden

Ja – for der bliver jo fred til sidst! Og freden er også en historie værd. Vigga Bro er gæstefortæller til denne sidste ‘Faaborg Fortællescene’ og sammen med Esther Rützou tager hun pulsen på freden.

(Den femte forestilling, som skulle have været afholdt d. 15. juni og fortælle om genforeningen, er udsat helt til 2021, hvor vi vil fejre 101-året for genforeningen!)