Faaborg Fortællescene

I år er det 8. år med Faaborg Fortællescene.

Så overskriften på forestillingsrækken er selvfølgelig:

Faaborg Fortællescene: Nu Igen!

I år har vi tre forestillinger:

27/6: ‘Gentagelser’

Med Esther Rützou og André Andersen

Hør om dengang, Flaget faldt ned fra himlen – for det gjorde det jo! (Esther fortæller også en alternativ version – til dem der ikke VIL tro på myter!)

Og hør, hvordan en fodbold og et stykke tyggegummi – i den rigtige kombination på det rigtige tidspunkt – kom til at ændre Andrés liv!

(Nå ja, og så fortæller han også den om at køre 180 km/timen på motorvejen og undervejs både blive skilt, kriminel og forelsket! Og den om …)

4/7: Genkendelser

Med Esther Rützou og Rune Green

Esther tager os med ud på Helnæsbugten en tidlig morgen i 80’erne, hvor et mistænkeligt skib pludselig panikagtigt begynder at smide store pakker over bord. Og med hjem til Preben Kaas, der sådan skulle sælge sit hus i Haastrup.

Rune Green – måske Danmarks morsommeste mand – har været på en højst mærkværdig køretur sammen med svigermor en midsommeraften. Det fortæller han om. Og så indvier han os i en hemmelighed om Grace Kelly!

Genkendeligt? Måske. I hvert fald bliver det hylende morsomt!

11/7: Genskabelser

Med Maria Junghans og Susan Ørum

Maria har brugt hele foråret på at turnere med sin vidunderlige fortælling: Ræk mig din hånd – om Anne Marie og Carl Nielsen.

Og det er også Anne Marie Carl Nielsen, der er centrum, når Maria – på baggrund af breve og erindringsglimt – genskaber situationer fra de to kunstneres liv.

Susan kunne slet ikke lide sin morfar – men fortællingen om ham ender alligevel med at blive en hyldest. For det er jo det, fortællingen kan. Genskabe forbindelser og lukke op for kærligheden.

Tid og sted:

Hver gang fra 17 – 18.30 i ‘Den gamle Gård’, Holkegade 1, Faaborg

Billetter á 75 kr. købes i døren.