Skovfortællinger

Herregårdsskoven – historien ligger lige der, mellem træerne.

Tre weekender med fortælling i skoven.

Projektet er slut – desværre. Det blev til tre helt vidunderlige weekender med hver sin dramatiske kærlighedshistorie. Fra kærlighed der førte til døden, over helt almindelig ulykkelig kærlighed til den store rosenrøde lykkelige kærlighed. Og vejret fulgte fortællingerne. Fra regn og blæst til varmt solskin.

Læs, hvad publikum bl.a. sagde bagefter:

“Mange tak for en fantastisk eftermiddag, med en dramatisk historie leveret af 2 helt enestående gode fortællere. Mange tak.”

“Hej … det var en fantastisk oplevelse at mærke HCA og Riborg .. mon ikke I kan gentage det ? Kh. Karen stor fan af jer”

“Det regnede og blæste, da vi var rundt i Nørreskov og høre beretningen om artist Elvira og grev Sixten. Det var enormt stemningsfuldt. Esther og Maria fra Beretteracademiet fortæller så godt og indlevende. (…) Senere på sommeren kommer der andre fortællinger andre steder. Og det bør man virkelig holde øje med!! Uanset vejret.”

“Det var ren nydelse at være publikum til alle tre og så forskellige fortællinger. (…) RESPEKT ??og Kh”

Forestillingerne blev støttet af Kulturregion Fyn med midler fra Covid-19-kulturpuljen. Vi er meget taknemmelige for støtten! Og ja – vi gør det gerne igen!